Meet The Ambassadors - Meet Caitlin

Welkom bij het voorlaatste deel in onze Meet The Ambassador-serie. Elke ambassadeur brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar ons team, velen geven belangeloos hun tijd op om iets terug te geven aan hockey, iets dat ons nauw aan het hart ligt; ze helpen ons allemaal met hun feedback en ideeën om nieuwe producten te ontwikkelen.

Het leek ons ​​leuk om een ​​kijkje achter de schermen te nemen en ze wat beter te leren kennen. We hebben elke ambassadeur 15 eigenzinnige vragen gegeven en hen gevraagd hun 5 favorieten te kiezen en ons te vermaken met hun antwoorden...

Maak kennis met Caitlin. We leerden Caitlin voor het eerst kennen toen ze zich vorig jaar aanmeldde voor ons ambassadeursprogramma. Caitlin heeft een soortgelijke passie als wij hier op achttienjarige leeftijd: ze is gepassioneerd over het bieden van teamsportmogelijkheden aan kwetsbare kinderen in de samenleving. Toen we haar sollicitatie zagen, wisten we meteen dat ze een fantastische ambassadeur zou zijn en geweldige banden zou hebben met de basissport. Ontdek wat meer over Caitlin en haar antwoorden op onze eigenzinnige vragen...

Naam : Caitlin

Club : East Glos Dameshockeyclub

Stok : Ik gebruik de R70 extreem lage boog en ik ben er dol op! Ik heb dit korte seizoen meer doelpunten gescoord dan ooit tevoren en ik ben er zeker van dat dit te danken is aan de lichtheid en de extreem lage buiging van de stick. Het heeft mijn snelheid en vaardigheid aan de bal eindeloos verbeterd en dus ben ik er blij mee. Ik heb er lang over gedaan om andere sticks uit te proberen en dit was elke keer mijn favoriet.

Als je één magische kracht zou mogen hebben, welke zou dat dan zijn? : Superspeed zou mijn gekozen kracht zijn! Op het veld zou dat heel nuttig zijn.

Wat is je favoriete film? : Mijn favoriete film is toch wel 'The Gentleman'. Het is een geweldige Guy Ritchie-gangsterfilm.

Heeft u een bijnaam, zo ja, welke is deze en waar komt deze vandaan? : Ik had wel een bijnaam op school! Ik werd 'Panda' genoemd vanwege mijn donkere oogmake-up!

Een willekeurig feit over mij : ik ben doodsbang voor Henry Hoovers!

Vrijdagavond: binnen blijven of uitgaan? : Ik ga liever 's avonds laat op avontuur, om de stad te verkennen of een lange rit te maken.

Dus daar hebben we Caitlin, doodsbang voor Henry-stofzuigers - of is dat de code voor: ik hou niet van huishoudelijk werk? Misschien moeten we het eens aan haar huisgenoten vragen! Caitlin is een van onze superambassadeurs die helpt iets terug te geven aan de basissport in haar omgeving, waarvoor wij haar complimenteren.

Volgende week onze jongste ambassadeur... Maak kennis met Harry.

maart 31, 2021 — Joanne Royall

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.