Meet The Ambassadors - Meet Harry

Welkom bij het laatste deel van onze Meet The Ambassador-serie. Elke ambassadeur brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar ons team, velen geven belangeloos hun tijd op om iets terug te geven aan hockey, iets dat ons nauw aan het hart ligt; ze helpen ons allemaal met hun feedback en ideeën om nieuwe producten te ontwikkelen.

Het leek ons ​​leuk om een ​​kijkje achter de schermen te nemen en ze wat beter te leren kennen. We hebben elke ambassadeur 15 eigenzinnige vragen gegeven en hen gevraagd hun 5 favorieten te kiezen en ons te vermaken met hun antwoorden...

Maak kennis met Harry. Hij is onze jongste ambassadeur, slechts tien jaar oud. We zagen Harry op een PerfX-hockeykamp, ​​terwijl hij de bal omhoog schoot en hem vervolgens in de bovenhoek van het doel sloeg! Sindsdien is hij een integraal onderdeel van onze hockeyfamilie, betrokken bij onze fotoshoots en geeft hij feedback op ontwerpen voor ons juniorassortiment. Hij houdt van hockey met zijn vrienden en heeft het spelen op de astro tijdens de afgelopen lockdown enorm gemist. Dus hier zijn Harry's antwoorden op onze eigenzinnige vragen...

Naam : Harry

Club : North Stafford HC

Stok : R50 Ik ben dol op deze stick, want als ik de bal sla, voelt hij zacht aan, maar ik kan veel kracht uit mijn slagen halen. Hij trilt ook niet als ik de bal sla.

Als je een miljoen pond zou winnen... : Als ik een miljoen pond zou winnen, zou ik een oude auto kopen, zoiets als een Nissan Skyline, en hem dan oppimpen tot een straatracer uit Tokio. Dan bouwde ik met het geld dat ik over had een hockeyveld in mijn achtertuin.

Als je één magische kracht zou mogen hebben, welke zou dat dan zijn? : Ik zou heel graag in een robot willen veranderen die kan vliegen en blasters heeft waarmee ik overal kan schieten.

Ik zou deze persoon graag ontmoeten omdat... : Ik zou graag Robert Lewandowski willen ontmoeten, die voor Bayern München speelt, hij is een van mijn voetbalhelden.

Welk eten vind je niet lekker en waarom? : Ik haat selderij omdat het koud en nat en vezelig is als je erin bijt, bah!

Guilty pleasure : IK HOU VAN PIZZA! Ik hou het meest van Domino's pizza, margherita met veel kaas, gevolgd door knoflookpizzabrood! Ik zou elke avond pizza als thee eten, als mijn moeder dat zou toestaan!

Nou daar hebben we het, we hebben onze serie afgerond met onze jongste ambassadeur, pizza-liefhebbende Harry! We hopen dat je genoten hebt van onze Meet The Ambassador-serie en dat je hebt gezien hoe we onze ambassadeurs waarderen en wat ze onze hockeyfamilie brengen. Niet al onze ambassadeurs wilden in de spotlight staan, dat respecteren wij. Hier op achttien zijn onze ambassadeurs afkomstig uit een breed scala aan clubs en capaciteiten; ze zijn allemaal een integraal onderdeel van onze merkontwikkeling, we ondersteunen ze zoveel we kunnen, ze maken deel uit van onze hockeyfamilie.

Onze nieuwe sponsormogelijkheden worden binnenkort gelanceerd. Volg ons op sociale media voor meer details @eighteenhockey

april 05, 2021 — Joanne Royall

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.