Meet The Ambassadors - Meet Jack

Welkom bij het zesde deel in onze Meet The Ambassador-serie. Elke ambassadeur brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar ons team, velen geven belangeloos hun tijd op om iets terug te geven aan hockey, iets dat ons nauw aan het hart ligt; ze helpen ons allemaal met hun feedback en ideeën om nieuwe producten te ontwikkelen.

Het leek ons ​​leuk om een ​​kijkje achter de schermen te nemen en ze wat beter te leren kennen. We hebben elke ambassadeur 15 eigenzinnige vragen gegeven en hen gevraagd hun 5 favorieten te kiezen en ons te vermaken met hun antwoorden...

Maak kennis met Jac. Jack is sinds 2018 ambassadeur bij ons vanaf zijn elfde. Het uit elkaar scheuren van de tegenstander met brutale, lastige vaardigheden in de dassenspellen was zijn sterke punt. Nu hij in de herencompetities speelt, vindt hij het leuk om te leren spelen in een veel fysieker spel. omgeving. Totdat Covid toesloeg, begon hij het volgende niveau op het spelerspad te ervaren en trainde hij in zijn regionale pc-centrum. Jack hoopt dat de zaken snel weer normaal zullen worden. Hier zijn zijn antwoorden op onze vragen...

Naam : Jac

Club : North Stafford HC

Stick : R95 - Ik hou van het gevoel ervan en de kracht die het me geeft als ik de bal sla. Het is ook erg goed voor 3D-vaardigheden en ariels.

Als je één magische kracht zou mogen hebben, welke zou dat dan zijn? : Ik zou graag willen kunnen vliegen! Ik vind reizen naar nieuwe plaatsen geweldig, dus als ik zou kunnen vliegen, zou het het zien van de wereld een stuk gemakkelijker maken!

Wat is je favoriete film? : Het moet James Bond 'Spectre' zijn. Auto's zijn mijn passie en de auto's in de James Bond-films zijn geweldig met de gadgets.

Welk eten vind je niet lekker en waarom? : Vraag het aan mijn moeder en zij zou vrijwel alle salades en groenten zeggen! Maar degene waar ik het meest van houd zijn komkommers... ze zijn gewoon verschrikkelijk.

Vrijdagavond: blijf je liever binnen of ga je uit? : Uitgaan! Ik ben graag bij mijn vrienden, dus dat zou zeker mijn keuze zijn. Het is voor iedereen moeilijk geweest tijdens de pandemie, dus ik kan niet wachten tot we iedereen weer normaal kunnen zien en ook na de wedstrijden weer naar het clubhuis kunnen gaan.

Als je één dag in je leven opnieuw zou kunnen doen, wat zou dat dan zijn en waarom? : Ik ging in juli 2018 naar het WK hockey in Londen en kreeg het voor elkaar om alle Nederlandse dames mijn stick te laten signeren en daarna gingen we kijken hoe de Engelse dames tegen de VS speelden. Het was een geweldige sfeer en geweldig om een ​​professionele wedstrijd te zien. Ik zou die dag graag nog eens overdoen.

Dus dat is Jac. Hij mist momenteel het hockeyen, maar hij kijkt uit naar mooiere en betere dagen om de hoek waarop we allemaal weer het veld op kunnen.

Volgende week... maak kennis met Keira

 

maart 15, 2021 — Joanne Royall

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.