Meet The Ambassadors - Meet Charlotte

Welkom bij het vijfde deel in onze Meet The Ambassador-serie. Elke ambassadeur brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar ons team, velen geven belangeloos hun tijd op om iets terug te geven aan hockey, iets dat ons nauw aan het hart ligt.

Het leek ons ​​leuk om een ​​kijkje achter de schermen te nemen en ze wat beter te leren kennen. We hebben elke ambassadeur 15 eigenzinnige vragen gegeven en hen gevraagd hun 5 favorieten te kiezen en ons te vermaken met hun antwoorden...

Maak kennis met Charlotte. Ze is een getalenteerde, formidabele figuur op het hockeyveld; met kracht en enthousiasme de D besturen. Als ze geen ongelooflijke reddingen maakt en aanvallers niet twee keer laat nadenken, geeft ze haar kennis en vaardigheden door aan de volgende generatie aankomende GK's via haar coachingvaardigheden. Charlotte kwam dit seizoen bij de familie achttien en is een integraal onderdeel van ons team. We spraken haar tijdens een pauze van haar drukke agenda.

Naam : Charlotte

Club : Telford en Wrekin HC 1st Team en ik speel ook in de Engelse Mixed Hockey-ploeg.

Stick : R95 - Ik vind hem stabiel, sterk en betrouwbaar... hij maakt ook geweldige stick-saves!

Coaching : Naast spelen ben ik ook hoofdcoach voor Newport Men's Hockey Club, hoofdcoach voor Staffordshire AC U14s en U15s meisjes, GK-coach voor SE Staffordshire DC en GK-coach voor PerfX Hockey.

Heeft u een bijnaam, zo ja, waar komt deze vandaan? : Mijn vader noemde mij altijd 'Spud', ik weet waar het vandaan komt, maar ik kan het niet zeggen! Ik word ook 'Smell' genoemd door mijn beste vriend en ik heb GEEN idee waar dat vandaan komt!

Mijn slogan voor het leven : Het is lang! Ik heb door de jaren heen geleerd dat opoffering je leven beter kan maken en dat je je niet moet laten beperken door de erfenis van anderen, je kunt je eigen pad vinden. Je hebt niet alles onder controle. Het is wat u van uw situatie maakt dat u definieert. Ik heb hier na een aantal moeilijke tijden aan moeten vasthouden en het brengen van enkele offers om te komen waar ik nu ben, heeft echt zijn vruchten afgeworpen.

Vrijdagavond - Binnen blijven of uitgaan? : Als het op zaterdag een wedstrijddag is, blijf ik binnen. Maar als het niet zo is, dan ga ik graag uit eten. (Uiteraard vóór Covid!).

Willekeurig feit : Toen ik op school zat, kreeg ik te horen dat ik niet voor al mijn examens zou slagen en dat ik het niet zou redden als leraar... 8 jaar later, 4 cursussen later; 2 eersteklas diploma's, een MA in onderwijs, PGCE en QTS in secundaire lichamelijke opvoeding. Ik ben gymleraar, vormleraar en een DofE-manager!

Als je een miljoen pond zou winnen : ik zou -

1. Doneer aan een aantal goede doelen die mij nauw aan het hart liggen, ongeveer £ 100.000

2. Doneer aan mijn school om DofE te bieden aan een aantal van onze studenten, ongeveer £ 10.000

3. Zet € 250.000 opzij als spaarpot

4. Geef £50.000 aan mijn vader zodat hij zijn droomauto kan kopen; een Ariel Atom 3.5!

5. Verleng mijn racelicentie, koop een gloednieuwe kart voor mezelf en mijn vader en dek de race-inschrijving voor het jaar, ongeveer £ 150.000

6. Last but not least zou ik £ 150.000 aan mijn hockeyclub doneren om uitrusting voor de juniorenafdeling te leveren, en alles wat nodig is voor de club.

Dus dan houd ik € 290.000 over. Ik zou heel veel Adidas Ultraboost en andere sportschoenen kopen!

Als je op 'Come Dine With Me' zou gaan, wat zou je menu zijn? : Het zou moeten zijn:

Voorgerecht - Bruschetta, mijn favoriet!

Hoofdgerecht - Biefstuk van zwarte knoflook, met 15 uur gebakken aardappelen, geroosterde wortelen en pastinaak, sperziebonen; geserveerd met een salade.

Dessert - Dit is een moeilijke! Ofwel bananencake met bananenijs, of ik zou een enorme chocoladefondue doen!

Nou daar gaan we. Ik denk dat we Charlotte nu allemaal een beetje beter kennen; ze is een drukke dame! Dus hartelijk dank aan Charlotte voor het nemen van de tijd in haar ongelooflijk drukke schema om onze eigenzinnige vragen te beantwoorden.

Volgende week... Maak kennis met Jack

 

maart 08, 2021 — Joanne Royall

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.