Meet The Ambassadors - Meet Roisin

Welkom bij het derde deel in onze Meet The Ambassador-serie. Elke ambassadeur brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar ons team, velen geven belangeloos hun tijd op om iets terug te geven aan hockey, iets dat ons nauw aan het hart ligt.

Het leek ons ​​leuk om een ​​kijkje achter de schermen te nemen en ze wat beter te leren kennen. We hebben elke ambassadeur 15 eigenzinnige vragen gegeven en hen gevraagd hun 5 favorieten te kiezen en ons te vermaken met hun antwoorden...

Maak kennis met Roisin. We hebben Roisin zien uitgroeien tot een fantastische jonge doelman, aanvankelijk een veldspeler bij de dassen; nu een formidabele GK die in de Futures Cup voor de Mercian Marauders heeft gespeeld en dit jaar haar eerste NAGs-proeven heeft meegemaakt. Ze is de eerste teamkeeper bij North Staffs HC en leeft en ademt leven op de astro! Roisin is een integraal onderdeel van onze hockeyfamilie en misschien herken je haar zelfs van onze website! Hier zijn haar antwoorden op onze eigenzinnige vragen...

Naam : Roisin

Club : North Stafford HC

Stok : R95 - Ik ben absoluut dol op de stok omdat hij zo licht in mijn hand voelt, waardoor duiken zoveel gemakkelijker wordt omdat ik er de controle over heb.

Als je één magische kracht zou mogen hebben, welke zou dat dan zijn? : Het zou zeker het vermogen zijn om te vliegen!

Wat is je favoriete film? : Mijn favoriete film is toch wel Toy Story.

Vertel ons een willekeurig feit over jezelf : Nou, mijn meest willekeurige feit is dat ik aanvankelijk geen hockeykeeper wilde worden! Ik rook het tenue van een paar keepers en wilde het stinkende tenue niet dragen! 😂

Welk eten vind je niet lekker en waarom? : Ohh ik heb een enorme hekel aan eieren! De textuur is zo raar en de geur is vreselijk... Ik heb er nog nooit een gehad, ik weiger gewoon, maar ik weet dat ze tragisch zouden zijn!

Heeft u een bijnaam, zo ja, welke is deze en waar komt deze vandaan? : Mijn bijnaam is 'Bean'. Mijn broers hebben het bedacht, ik weet niet zeker waarom ze me 'Bean' noemen, maar het is het enige dat ze me noemen!

Huidige uitdaging : Ik loop op 31 maart 2021 24 uur lang elk uur een kilometer hard om het bewustzijn over de ziekte van Alzheimer te vergroten. Het is een zaak die mij nauw aan het hart ligt, aangezien bij mijn opa de diagnose Alzheimer is gesteld. Hij is 90 jaar oud, maar was in zijn tijd een hardloper. Ik wil hem trots maken, maar ook geld en bewustzijn inzamelen om een ​​geneesmiddel voor deze vreselijke ziekte te helpen vinden.

Als je wilt bijdragen aan dit echt goede doel en Roisin wilt helpen geld in te zamelen, dan kun je hier een donatie doen aan Roisin's Just Giving-pagina:

https://www.justgiving.com/fundraising/roisin-selby

Wat een echt goed doel Roisin, we weten dat je het zult verpletteren. Wij zijn trots op onze ambassadeurs en als zij uitdagingen aangaan, proberen wij hen te steunen waar we kunnen.

Wat een tragedie zou het zijn geweest als Roisin niet de neusblinde sprong had gemaakt om een ​​getalenteerde hockeykeeper te worden! Gelukkig heeft de moeder van Roisin een manier gevonden om te voorkomen dat het keeperstenue zo stinkt!

Volgende week... Maak kennis met Oliver

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.