Meet The Ambassadors - Meet Oliver

Welkom bij het vierde deel in onze Meet The Ambassador-serie. Elke ambassadeur brengt zijn eigen kwaliteiten mee naar ons team, velen geven belangeloos hun tijd op om iets terug te geven aan hockey, iets dat ons nauw aan het hart ligt.

Het leek ons ​​leuk om een ​​kijkje achter de schermen te nemen en ze wat beter te leren kennen. We hebben elke ambassadeur 15 eigenzinnige vragen gegeven en hen gevraagd hun 5 favorieten te kiezen en ons te vermaken met hun antwoorden.

Maak kennis met Oliver... kampioen achttienhockey in Schotland. Oliver is een enthousiaste hockeyspeler en als hij niet op de astro zit, verbrandt hij rubber op de geweldige mountainbikeroutes in Schotland. We spraken met hem om meer te weten te komen over zijn idool Dynamo en zijn slogan voor het leven...

Naam : Olivier

Hockeyclub : Grove Menzieshill Hockey Club, Schotland.

Stick : Ik speel met de R70 extreem lage boog. Ik hou echt van de balans en het gewicht ervan en ik merk dat het 3D-vaardigheden en ariels gemakkelijker maakt.

Wat is jouw slogan voor het leven? : Mijn slogan zou moeten zijn 'Go hard or go home'.

Als je één magische kracht zou mogen hebben, welke zou dat dan zijn? : Een magische kracht zou geweldig zijn! Voor mij zou het de mogelijkheid zijn om overal naartoe te teleporteren. Het zou fantastisch zijn en het zou je zoveel extra tijd opleveren in plaats van te moeten rijden en reizen naar plaatsen. Ik hou ook niet van vliegtuigen, dus dat zou dat ook oplossen!

Wat is jouw schuldige genoegen? : Mijn schuldige genoegen is chocolade...

Wie zou jij graag ontmoeten? : Ik zou graag Dynamo de goochelaar ontmoeten, hij is geweldig en ik hoop dat hij mij ook een paar goocheltrucs laat zien!

Wat is je favoriete film? : Het is niet echt een film, maar mijn favoriete serie om naar te kijken is Brooklyn Nine-Nine.

Willekeurig weetje : Als ik niet aan het hockeyen ben, fiets ik in mijn vrije tijd graag op de mountainbike.

Dus, chocolade, mountainbiken en een voorliefde voor goocheltrucs, Oliver is een allround actieman! Nog een gewaardeerd lid van onze hockeyfamilie die niet kan wachten om weer de astro op te gaan.

Volgende week - Maak kennis met Charlotte, GB mixed hockey GK ...

maart 01, 2021 — Joanne Royall

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.